Pagina's

vrijdag 12 oktober 2012

Plantensteker

Hallo allemaal,
 
afgelopen zaredag was op de workshopdag en kon je bij mij een houten plantensteker versieren. Zoals jullie al gemerkt hebben ben ik weg van de Magnoliastempels, dus die keus was snel gemaakt. Deze had ik thuis voor mezelf al gemaakt en voor de workshopdag een andere. Daar had ik geen foto van. Ik weet het dat is dom want die moet je gewoon maken als je iets doet voor de winkel. Je kan hem nog zien in de winkel en ook het pakketje kopen..
 
 
 
Maar deze is ook heel lief geworden.
De Magnolia is ingekleurd met Disressinkt markers. Ik vind het heel fijn werken, vooral omdat er aan de stiften een dunne en een dikke punt zit. Met de dunne punt kan je mooi details aanbrengen. Bijvoorbeeld strepen in het haar of de veters van de schoenen.Nog een voordeel is dat je de stiften makkelijker meeneemt dan al die doosjes inkt, waar dan het deksel weer af gaat en je hele bakje onder de inkt zit.

De mensen die de workshop hebben gedaan hadden nog nooit met inkt ingekleurd, maar ik moet zeggen het resultaat was erg mooi geworden. Niet iedereen had  de plantensteker af maar wel de stempel ingekleurd en dat is het belangrijkste vind ik altijd.

Als ik in de winkel ben zal ik een foto maken endeze alsnog op het blog zetten.

Bedankt voor het kijken en fijn weekend,
groetjes Jannie

1 opmerking: