Pagina's

zaterdag 1 maart 2014

Voorjaar in de lucht!!!

Hallo allemaal,

Vandaag is er al een snufje voorjaar te ruiken met het zonnetje en de zachte temperatuur. Na Valentijn zal maandag de etalage van de Hobbystunter veranderen in een frisse voorjaars etalage. Ieder DT teamlid heeft van Jose een mooi papierlijn gekregen om zich mee uit te leven en hier zal ook voor deze maand het kaartpakketje van gemaakt worden.
Hier vast een voorproefje met wat ik met het papier gedaan heb.

Tot volgende week, Irene
 
 

vrijdag 28 februari 2014

Workshopdag

Hallo allemaal,
 
op zaterdag 8 maart is er weer een gezellige workshopdag in de winkel. We hebben allemaal weer leuke projectjes verzonnen voor jullie.
Dit is één van de  projectjesdie ik ga maken met jullie. Het is een mapje met  kaartjes. Het is heel vrolijk papier met telefoontjes erop. Je kan de kaartjes gebruiken om telefoonnummers op te schrijven of om aantekeningen te maken.
Dus als je het leuk vindt, geef je dan op of kom gewoon langs in de winkel en kijk waar er nog plek is om aan te schuiven.
 
 
 
Koffie en thee staan klaar met iets lekkers erbij.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
 groetjes Jannie

donderdag 27 februari 2014

Foto's van de demo van afgelopen zaterdag

Hier nog wat meer foto's van de demo van afgelopen zaterdag. In de winkel zijn ze natuurlijk in het echt te bewonderen en dat is altijd nog mooier.

Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog.
Groetjes Saskia

woensdag 26 februari 2014

Compleet voordeelpakket Baby

Hoi allemaal,

Elke maand komt er bij Joy!crafts een compleet voordeelpakket uit, dit keer is het thema babykaarten of een kaart voor iemand die in verwachting is (9100/0005). Ineke Bezemer en ik maken altijd de voorbeeld kaartjes voor het pakket. Een compleet pakket met lint, kaart karton, plaatjes , stencils enz. om direct aan de slag te gaan.
Deze 2 kaartjes heb ik ermee gemaakt.
Het pakket is te koop bij de Hobbystunter.

Liefs Anke

dinsdag 25 februari 2014

Vlinders

Hallo allemaal,

Wat vliegt de tijd toch he? Er is gewoon alweer een week voorbij en het is mijn beurt weer om jullie mijn creatie te mogen laten zien.

Dit zijn 2 vlinderkaarten met de prachtige vlindermallen van Joy.


Voor deze kaart heb ik de ronde mal gebruikt en de vlindermal die erbij hoort om dit leuke effect te krijgen, een vlinderhoekpons voor de hoeken en de kleine vlindertjes van Nellie.Hier heb ik de vierkante mal gebruikt en in de hoeken heb ik de rozenhoekmallen ook van Joy gebruikt.

Tot volgende week weer
Gr. Carla

maandag 24 februari 2014

Geboortekaartjes

Ik had dit kaartmodel nog liggen op mijn stapel om iets mee te gaan doen en heb direct een meisjes en een jongenskaart gemaakt.
Heerlijk van alles op mijn kaart verwerkt. Vrijwel alles is van Marianne Design.
 Hier de jongensversie.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia