Pagina's

zaterdag 7 juli 2012

graphic 45Goedemorgen
Vandaag een kaart gemaakt met de nieuwe serie van graphic a ladies diary collection.De dames heb ik uit een scrapvel geknipt.En op gehoogd om er een label er tussen te doen.De bloemen zijn van Nellie Snellen,hoekjes die-namies.Fijne zonnige dag.Gr.Nel

vrijdag 6 juli 2012

Kraamcadeau

Hallo allemaal,

ik heb voor een collega van mijn vriendin een babydoos gemaakt. Was voor mij ook een mooi excuus om het papier van Graphic 45, Little Darlings, te kopen. Ik vind dit zulk mooi papier, maar om nu een heel blok te kopen om babykaartjes te maken, gaat wat te ver. Zoveel baby's worden er niet geboren in mijn vrienden en kennissenkring.  De doos is een 6 vakstheedoos en die heb ik beplakt met het papier. De afbeelding komt ook uit het papierblok. Het was wel even puzzelen om de binnenkant van het glas mooi te krijgen. Het is wel dubbelzijdig papier maar ik vind het niet mooi als je het tape aan de binnenkant van het glas ziet.


De zijkant heb ik beplakt en daarover heen weer een kantje en versierd met bloemen, blaadjes, swirls en roosjes. De roosjes komen uit de winkel, het lint is van mezelf. Jose heeft ook heel mooi lint en kant in de winkel. Het plaatje is uit het blok.


De binnenkant is helemaal beplakt met hetzelfde papier. Alle randjes heb ik bewerkt met Distressinkt, Vintage Photo. Dat maakt het helemaal af.

In de doos komt een fotoalbum, daar ben ik nog mee bezig. Het is eigenlijk jammer dat ik het weg moet geven, want ik vind de doos al heel leuk geworden.

Het beloofd een mooi scrapweekend te worden, want ik hoor net op de radio dat de zomer ver te zoeken is.

Bedankt voor het kijken en fijn weekend,
groetjes Jannie

woensdag 4 juli 2012

workshop art journaltechnieken

hallo allemaal.
donderdagavond 12 juli geef ik 's avonds een workshop bij de Hobbystunter
we maken dan een kaart in art journalstyle
lijkt het je leuk om eens andere technieken uit te proberen of vind je het gewoon gezellig om samen te spelen met stempels en inkt
meld je dan aan bij Jose en dan zie ik je volgende week donderdagavond 12 juli


groetjes
Miranda

maandag 2 juli 2012

Een kaartje met papier van Maja Design

Vanaf deze week is maandag mijn vaste blogdag, dus op maandag hoop ik jullie te inspireren met wat ik heb gemaakt.

Vandaag een kaartje met het prachtige papier van Maja Design. José heeft gelukkig altijd weer de nieuwste series van het Maja Designpapier in de winkel. Je kunt het hier in de winkel vinden. Ik vind het papier geweldig. De vellen zijn duur, maar wel heel mooi en doordat ze dubbelzijdig zijn kun je het goed gebruiken voor doosjes, maar ook om je restjes andersom op je kaart te gebruiken als versiering. Ik heb veel papier in huis, maar pak wel vaak designpapier van Maja.

Verder heb ik bloemetjes gebruikt, José heeft ook veel kleuren roosjes in de winkel en verder nog een afbeelding van een Magnoliastempel die ook uit de winkel komt.

Bedankt weer voor je/uw bezoekje.
Groetjes Saskia

zondag 1 juli 2012

Engeland...........

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie een Birthday kaart in engelse stijl.
Deze week gaan we namelijk een Engeland etalage maken in de winkel.
Ik heb de materialen van Papermania gebruikt en blauw en rood cardstock.
Het Engelse papier vind je hier.
Er zijn nog meerdere varianten!

Fijne ZONdag iedereen!
Groetjes Patricia