Pagina's

zaterdag 19 mei 2012

12 tags of 2012 mei

Goedemorgen allemaal,

Vandaag post ik mijn tag van mei.
Kijk op Tim zijn blog wat de bedoeling is en doe gezellig mee.


Groetjes Patricia

woensdag 16 mei 2012

Mijn eerste bijdrage, een kaartje met Magnolia

Vandaag mijn eerste bericht als lid van het Design Team van de Hobbystunter.
Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Saskia, 31 jaar. Ik ben getrouwd met Theo. Naast de zorg voor onze twee kinderen Thijn en Anouk, werk ik als lerares op een basisschool in Rotterdam. Verder probeer ik zoveel mogelijk tijd vrij te maken om lekker te kunnen knutselen. Ik ben al jong begonnen met veel verschillende technieken. Op mijn twaalfde spaarde ik al stempels en maakte hier kaarten mee, daarna heb ik een tijd poppetjes van vilt en (zeep) kettingengemaakt. Verder vind ik het leuk om te scrappen, maar de laatste 3 jaar maak ik vooral kaarten en creaties met Magnolia. Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen blog. Het grootste deel van mijn hobbyspullen koop ik bij de Hobbystunter, ik vind het daarom ook heel leuk dat ik lid van het DTteam ben geworden.

Dan mijn eerste creatie voor op het blog, een kaartje met Magnolia. Ik heb op koninginnedag bij José deze prachtige stempel van Magnolia gekocht. Het designpapier is ook van Magnolia. Het afdrukje heb ik als het ware opgehangen met kleine brads. 
 Zo heb ik geprobeerd een soort kijkje onderwater te kunnen maken, hier heb ik met distressinkt vissen gestempeld.
 Ook de binnenkant heb ik versiert met een restje designpapier en een mooi vierkant "kleedje" gemaakt met een stans van Cheery Lynn.
Groetjes Saskia

dinsdag 15 mei 2012

Greet each day

Hallo allemaal,

dit keer een verjaardagskaartje. Ik had deze al gemaakt voor ik naar het ziekenhuis ging.
Het papier is van Melissa Frances, C'Est La Vie. Ik heb er al en doosje mee opgepimpt. Omdat het hele zachte kleurtjes zijn heb ik gekozen om de Magnolia stempel iets feller te kleuren.De Magnolia stempel is van de Your So Special serie en heet Ribbon Hair Tilda.De vlaggetjes zijn van Die-namics. De letters Hoera zijn van Tim Holtz, Upon a time.
Het opplakken van de letters is een lastig karweitje vind ik, want je wil niet dat alles onder de lijm komt te zitten. Nu kreeg ik van iemand een tip om, voor dat je de letters gaat stansen, dubbelzijdig tape aan de achterkant te doen en dan te stansen. Dit werkt ideaal moet ik zeggen.

Zo ik hoop snel een kaartje te kunnen maken want de nieuwe Magnolia stempels liggen al te wachten. 

Bedankt voor het kijken en een fijne dag,

groetjes Jannie 

maandag 14 mei 2012

zwart/wit

Hallo Vandaag een zwart/wit kaart gemaakt met embossings achtergronden.Heb deze uit geponst en opgeplakt.Weer iets anders.gr.Nel

zondag 13 mei 2012

Workshop klok 22 mei

Hallo Allemaal,

Vandaag plaats ik mijn voorbereide klok voor de workshop die ik geef op dinsdag 22 mei.
De klok is op canvas en werkt ook echt.
Uiteraard weer de nodige Tim Holtz spullen en embellisments gebruikt.
De klok workshop kost 39.50 euro.
Heb je zin in deze workshop? Er zijn nog 2 plaatsjes vrij.
Geef je dan snel op bij Jose, want VOL=VOL!


Fijne ZONdag iedereen.
Groetjes Patricia