Pagina's

vrijdag 21 februari 2014

Vlinderkaart

 
Hallo allemaal,
 
José had heel mooi papier, So Sweet van Craft Emotions. Er zit mooi designpapier in en 2 verschillende designs op Kraft geprint. Ik vind Kraftpapier heel leuk om vintage kaarten   mee te maken. Deze kaart heb ik gemaakt op wit kraft.
 
 
Het plaatje is van Studio Light. De notitie velletjes zijn gemaakt mdet een randpons.
De vlindertjes zijn uit het kraftpapier geknipt, de houten vlinders had ik nog liggen.
De bloemetjes zijn van Spellbinder, de takjes van Joy design.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

donderdag 20 februari 2014

Demo Marianne Design 22 februrari

 Ik ben aan de slag gegaan met de januari/februari producten van Marianne Design en heb weer 8 projecten gemaakt om aan jullie te laten zien aankomende zaterdag. Ik heb onder andere gewerkt met de mooie hartenmal. Wat is deze leuk zeg. Leuk om een kleine easelkaart te maken, maar ik heb ook een mandje ermee gemaakt.
 Er is natuurlijk ook weer een make en take te maken tegen een kleine vergoeding.
Nieuwsgierig geworden? Ik hoop dat jullie langskomen om gezellig te komen kijken en knutselen. De koffie en thee met wat lekkers erbij staan klaar vanaf 13:00 tot 16:30.
Groetjes Saskia

woensdag 19 februari 2014

Klaprozen

Hallo allemaal,

Ik heb weer een kaartje gemaakt met de postcard stempel Klaprozen... Vind het altijd van die mooie bloemen, vaak in de berm van de weg te vinden... ik heb ze gestempeld met watermerk inkt en daarna ben ik er overheen gegaan met chalks, zo worden de gestempelde lijnen donkerder en de rest wat lichter, geeft een heel mooi effect.

Liefs Anke
Jute 6300/0504
Mery hoekje 6002/0267
Mery vlindertjes 6002/0245
Postcard stempel 6410/0047
Paper bloc 6011/0303

Chalks 6200/0201 en 0203

dinsdag 18 februari 2014

Forever Friends

Hallo allemaal,

Morgen wordt mijn dochter 26 jaar en daar hoort natuurlijk een lief kaartje bij.Zij wil graag geld hebben en dat moet je een beetje leuk geven vind ik.  Dus heb ik dit schattige tasje in dezelfde kleuren als de kaart gemaakt.


Mijn dochter vind Forever Friends leuk en ik zag pas deze schattige stempel bij Jose in de winkel.
Ik heb de stempel ingekleurd met de Derwent colour soft potloden. De bloemetjes, de cupcake en de sierrandjes onder de bloemetjes zijn malletjes van Joy en de kleine vlindertjes die je bijna altijd op mijn kaarten terug vind zijn van Nellie.


Het schattige tasje en het hartje zijn ook Joymallen en de roos is van Marianne.
De roos heb ik bewerkt met Pan Pastel maar kan natuurlijk ook met bijv. de chalks van Joy die ik nog niet in mijn bezit heb maar zeker ga aanschaffen.

Tot volgende week weer
Gr. Carlamaandag 17 februari 2014

Aan de slag met Alcoholinkt.

Voor mijn verjaardag heb ik wat flesjes alcoholinkt gekregen en ik heb er heerlijk mee gespeeld. Hert is weer een leuke nieuwe verslaving. 
Hier heb ik op het mooie Glossypapier gewerkt en vervolgens heb ik met de hartenmal van Marianne Design de 2 harten uitgesneden.
 Het model, was eigenlijk anders bedoeld, maar mislukt, maar zo wel heel leuk om te gebruiken.
 Bedankt voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia