Pagina's

zaterdag 16 november 2013

Drieluikje


Hoi allemaal,
 
Ik heb een drieluikje gepimpt met het schitterend papier van Maja design, ik had een mooi gedicht gevonden, wat me erg aansprak, omdat het vroeger vaak zo ging...niet bij mijzelf, ben ik misschien nog te jong voor, maar wel bij generaties ouder...daarom een mooi drieluikje met toch stoere accenten. Ik vind een blauwe kleur heel mooi en ook stoer! De roosjes maken het juist weer romantisch. Het plaatje vond ik op internet. Een meisje in een luchtballon mandje en daarom vind ik ook die luchtballonnen er zo leuk bij. De luchtballonnen zijn van Lin en lene 1201/0010, de border onderaan de drieluik ook 1201/0053. Het plaatje van het meisje heb ik ovaal uitgesneden en in een vierkante border van Lin en Lene geschoven 1201/0055. De bloemen heb ik zelf gemaakt met de paper blossom ponsen 6100/0103 en de swirls zijn ook van Lin en Lene 1201/0063. Nog de oude zakhorloge van Opa erbij 6002/0218 en het drieluikje is compleet.
De zilveren ornamentjes zijn ook van Joy!crafts, het zijn zilverkleurige kartonnen ornamentjes in alle soorten vormen, hoekjes, rondjes, rozen enz.
 
Van het begin tot het einde heb ik genoten om te maken en helemaal zoals ik het wilde.
 
Liefs Anke
 

vrijdag 15 november 2013

Magnolia kerstkaart

Hallo allemaal,
 
zoals jullie zienheb ik er weer zin in om kerstkaarten te maken. Deze keer heb ik een Magnolia stempel gebruuikt en ingekkleurd met Copic markers. Het is al een oude Magnoliastempel, maar ze blijven leuk, vind ik.
De ijskristallencirkel is van Joy design. Verder heb ik de kaart simpel gehouden omdat het papier al druk genoeg is.
 
 
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

donderdag 14 november 2013

Demo baby...

Hallo allemaal,

A.s. zaterdag 16 november ben ik er weer en hoop ik een demo te geven met het thema Baby...
Ik laat jullie dan allerlei stencils zien, verwerkt op babykaarten...
Natuurlijk is er weer een leuke make en take voor een klein bedrag...
Dus kom gezellig even langs en als je zin en tijd heb, doe je ook even gezellig mee aan de make en take...
Koffie en thee staan klaar!!

De demo begint om 13:00 tot 16:30, tot zaterdag!!

Groetjes Anke

maandag 11 november 2013

Het is een ...

Een paar weken geleden ben ik weer tante geworden. Weer een prachtige neef erbij. Ik ben aan de slag gegaan met felicitatiekaartjes. Ik heb gewerkt met inktcubes van Hero Arts en mallen van Marianne Design en sjablonen van Dutch Doobadoo. 

De voorkant is nog wat leeg, kan de naam van de nieuwe wereldburger nog bij:
De binnenkant, ik ben aan de slag gegaan met spellbinders om zelf een 3D effectje te maken. Het was even puzzelen, maar is gelukt.
Hier nog een kaartje. Ik heb een gedeelte uit een stuk kaartkarton gehaald met een spellbinder, daarna de randen van het stuk papier omgevouwen en bol op de voorkant van de kaart geplakt, met daartussen twee randjes die ik met een oude Magnoliamal heb gemaakt.
Het medaillon en het hoofdje zijn weer van Marianne Design.
Hoop dat dit weer wat inspiratie heeft gebracht.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia