Pagina's

zaterdag 12 oktober 2013

Wedding...

Hoi allemaal,

Ook is Chrissie deze maand met 2 schitterende borduurrandjes gekomen, met het thema wedding. Natuurlijk kan je ze ook voor ander doeleinden gebruiken. 6002/1004 en 1005.
Ik heb er 2 romantische kaarten van gemaakt. Hiervoor heb ik het Maja designpapier gebruikt. en de harten van Lin en lene 1201/0052. Voor het garen gebruik ik het mooie Chrissie garen, hierdoor loopt een klein zilver of goud draadje, wat net het extra effect geeft.

Groetjes Anke

vrijdag 11 oktober 2013

Kerstbal

Hallo allemaal,
 
dit is de tweede workshop die oik geef op de workshopdag.
we gaan een kerstbal van Bizzee pimpen. Want voor je het weet staat de kerstboom weer in huis en hebben we het allemaal weer te druk om wat te maken, , tenminste ik wel. Ik ben altijd bezig om dingen voor de kerst te maken. Dus ik heb altijd tijd te kort.
 
 
Dus geeft je op, dan heb je al één kertsbal af. José verkoopt de kerstballen ook in de winkel en zjn per 3 te koop.
 
bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie
 
 


donderdag 10 oktober 2013

Demo Bottlecaps

Afgelopen zaterdag heb ik een demo gehouden in de winkel met bottlecaps. Bottlecaps zijn eigenlijk hele mooie bierflesdopjes. Aanvankelijk wist ik niet zo goed wat ik er mee moest, maar ik kreeg de inspiratie en heb op 1 dag alle 8 de voorbeelden gemaakt. Het was zo leuk om te doen.
Helaas was het afgelopen zaterdag niet zo druk, maar de voorbeelden liggen in de winkel, dus zijn nog te bewonderen. José heeft een superleuke aanbieding, voor 1,25 heb je al een doosje. Het is zo leuk. Echt een aanrader.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia

maandag 7 oktober 2013

Vlaggenlijn van Let's get Bizzee

Anouk heeft inmiddels een groot bed gekregen. Haar opa en pappa hebben een mooi kasteelbed gemaakt en onze kleine prinses slaapt er heerlijk. Ik heb voor op de deur een slinger gemaakt met de vlaggetjes van Let's get Bizzee. Ik heb design papier van Maja Design gebruikt, een oudere serie, maar inmiddels is er weer een nieuwe lijn en ook deze is weer prachtig.
Op elk vlaggetje staat een letter van haar naam en een mooie Magnoliaprinses. Verder veel bloemetjes gebruikt en ook wat nieuwe embellishments van Dutchdoobadoo. 
Bedankt weer voor jullie bezoek.
Groetjes Saskia