Pagina's

zaterdag 8 juni 2013

Restjes dag.

Easelkaart gemaakt met een mal van Marianne.
De kinderwagen, veiligheidsspeld en swirl zijn ook van Marianne Design.
De vlaggenlijn is van Joycraft.
Het blauw geruite papier is een restje en is van Magnolia, de plakparels zijn ook restjes.
De tekst gesponst met colorbox.
Sjabloon is van clippunch van Nellie Snellen.
Ook dit is een restjes kaart.
De rub-ons zijn van Basic Grey Sugared maar zijn uit de oude (restjes) doos.
Kinderwagen is van Marianne Design.
Vlaggenlijn Joycraft.
Sjabloon Clippunch van Nellie Snellen letter gekleurd met Distress Marker.
Stempels is een doily stempel (nieuw in de winkel) gestempelt met Brilliance Moonlight White op Kraft.

Voor iedereen een heel fijn weekend.
Groetjes Jose


vrijdag 7 juni 2013

Hartje

Hallo allemaal,
 
jullie hebben al 2 hartjes voorbiij zien komen en nu is de miijn e aan de beurt. Het is heel leuk om te zien dat we allemaal er iets anders van maken. Zo willen we jullie een indruk geven wat er allemaal mogelijk is met het materiaal, door middel van voorbeelden.
 
 
 
 
Ik heb er voor gekozen om er een soort label van te maken die je aan bv een bos bloemen   of aan een cadeautasje kan bevestigen.De stempel is van Joy en heb ik ingekleurd met copic markers.Twee sneetjes erin gemaakt en het hartje er in geschoven.  Daarna nog een keer de afbeelding gestempeld en alleen de roos gekleurd en uitgeknipt.  Toen met foamtape de roos op het hartje bevestigd. Op de hartjes stans, van Magnolia, een tekst gestempeld. Van rose tule een strik gemaakt en klaar is mijn label.

Ik hoop dat we jullie weer geinpsireerd hebben om aan de slag te gaan met deze hartjes.we zijn al weer druk met de volgende artikelen. Over 3 weken komt het volgende project.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend. Het beloofd mooi weer te worden, dus lekker genieten.

Groetjes Jannie

woensdag 5 juni 2013

Mijn metalen hart

Goedemorgen allemaal,

voor het blog van vandaag heb ik ook iets gemaakt met het metalen hart. Deze heb ik in een zakje gedaan en beide beplakt met papier van Marianne design. De gestempelde hartjes zijn van forever friends, de libelle van magnolia en de knopen en het lint uit eigen voorraad. 
Groetjes Ellen

maandag 3 juni 2013

Product in het zonnetje, metalen hart

Zoals de titel al vertelt hebben we weer een nieuw product in het zonnetje. Deze week een metalen hart wat heel leuk is om te pimpen.

Ik wilde graag dat het metaal nog zichtbaar zou zijn, maar wilde er ook nog wat kleur op aanbrengen dus ben aan de slag gegaan met een embossingpoeder van Stampendous Shabby White embossing enamel.
Om dit te doen heb ik boven op het hart wat poeder gestrooid, vervolgens heb ik het hart aan de onderkant verhit met mijn heattool. Dit werkte heel goed, omdat het metaal goed warm wordt en het poeder mooi smolt op het hart.
Vervolgens heb ik een Vintageplaatje van de serie van april van Marianne Design uitgesneden met een Spellbindersmal en weer op een andere uitgesneden mal geplakt met foamblokjes. Verder nog gedecoreerd met wat bloemetjes, een strikje, roosjeslint en 2 houten knoopjes.
Ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden. Woensdag zal Ellen haar creatie met dit hart laten zien en vrijdag is het de beurt aan Jannie. Ik ben benieuwd wat zij er van gaan maken.

Bedankt weer voor jullie bezoekje en tot de volgende keer.

Groetjes Saskia