Pagina's

zaterdag 4 augustus 2012

Tim Holtz

Goedemorgen
Vandaag ben ik nog een keer dit keer met een kaart, gemaakt met Tim holtz stempels.Gisteren heeft Jose verschillende sheets binnengekregen.Ik heb deze met de paspop gebruikt.
Met paarse colorbox gestempeld,en pearle embossingpoeder .Bloem zelf gemaakt,door 4 rondjes uit te ponsen en met een splitpen vast te maken.Zo dit was het weer voor vandaag.Fijne dag.Gr.Nel

vrijdag 3 augustus 2012

Zomerse layout

Hallo allemaal,

op 24 juli had ik deze workshop gepland. Ik had donderdag de canvas  naar Jose gebracht en tot mijn verbazing was hij dezelfde dag vol.  Op zaterdag was ik  bij Jose in de winkel en daar waren nog een aantal mensen die deze workshop wilde volgen.  Dus nieuwe datum gepland en gisteren was de tweede workshop.

Ik had al een voorbeeld gemaakt met een metalen reddingsboei aan het hekje.
Helaas waren deze genoeg voor de workshops en heb ik een rood-witte reddingsboei gebruikt.Vond dat ik ook een voorbeeld moest maken met een rood accent. Dan ook maar een andere Magnolia gebruikt.
Het papier is van Maja design, Live by the sea. De postcard stempel is van Penny Black. De schelpen zijn van Marianne design, net als de takjes en blaadjes. Het hekje is van Magnolia.Gisteren vertelde een mevrouw dat ze uit Curacao kwam. Ze was op bezoek bij haar dochter die in Rotterdam woont en had zitten googelen en zo op de website van Jose terecht gekomen. Daar had ze de workshop gezien. Snel gebeld en zich samen met haar dochter opgegeven. Wel heel leuk. Ze vertelde ook dat ze op Curacao zelf workshops gaf.
Misschien kan ik uitgenodigd worden om daar een gast workshop te geven, haha.
Jose voor de materialen en ik de workshop.
Zou wel heel leuk zijn, toch. Tja een mens moet blijven dromen.

Ik vind het heel leuk dat jullie zo enthousiast waren over deze workshop. Het was pas mijn tweede workshop, dus vind ik het heel bijzonder dat jullie het zo leuk vonden. Bedankt allemaal.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend.

Groetjes Janniedonderdag 2 augustus 2012

demokaarten

Hallo allemaal
Dit zijn de kaarten van afgelopen zaterdagmiddag.met gebruik van embossingmallen.De bovenste kaart konden de mensen maken,ook helemaal in het wit,maar daar heb geen goede foto van.Deze is te bekijken in de winkel.Een fijne dag.Gr.Nel

woensdag 1 augustus 2012

workshop stempels maken


volgende week donderdag 9 augustus geef ik een workshopje stempels maken,
de workshop is in de ochtend van 10 tot 12 uur en de kosten zijn €12,50
ook leuk voor kinderen om te doen

heb je zin, meld je dan aan bij José en dan zie ik je volgende week donderdag

gr
Miranda

dinsdag 31 juli 2012

Tijd voor een blogcandy

Als dank voor het bereiken van de 200 volgers van ons blog willen wij graag de speciale Magnolia Hobbystunterstempel gaan verloten.

Dit is de stempel

Hier nog een tentkaartje met haar op papier van Maja Design.

Wat moet je er voor doen om haar te winnen:
1.Volger zijn (of worden)
2. De afbeelding in je sitebar plaatsen als je een blog hebt.
3. We vinden het leuk als je regelmatig een reactie plaatst bij onze creaties, om kans te maken op deze prijs kun je bij dit bericht een reactie plaatsen.

De candy gaat er uit op 31 juli. Tot die tijd blijft dit bericht bovenaan

maandag 30 juli 2012

Een zomers kaartje

De afgelopen drie weken was ik op vakantie in Frankrijk, hier heb ik geen kaarten gemaakt maar wel veel afdrukjes gekleurd, waaronder deze die ik heb gebruikt op dit kaartje. Gisteren heb ik nog even snel een kaartje gemaakt om vandaag te kunnen plaatsen.
Ik heb hiervoor een stempel van Magnolia gebruikt, die ik heb gestempeld op Cotman aquarelpapier. Ik heb verschillende soorten aquarelpapier uitgeprobeerd, maar toen adviseerde José me deze en dit vind ik het fijnste papier om mee te werken. Het afdrukje is ingekleurd met Distressinkt.
De basis van de kaart is gemaakt van cardstock. Het designpapier is van Magnolia. 
De bloemen heb ik met Nellie Snellenponzen uit koffiefilters gestanst die ik vervolgens heb ingespoten met Glimmermist. Verder nog een kern in de bloemen gemaakt met de Viva Perlenpen en nog wat dew drops er bij en meer vond ik niet nodig met dit drukke achtergrondpapier. Vrijwel alle materialen zijn te vinden in de webwinkel van de Hobbystunter.
Bedankt allemaal weer voor jullie bezoekje en een fijne dag nog verder.
Groetjes Saskia


zondag 29 juli 2012

Workshop Tissuebox


Goedemorgen allemaal,

Vandaag post ik mijn tissuebox waar ik op woensdagavond 29 augustus een workshop mee geef!
We gaan dan werken met Metal en patinaverf, colorcraft en ook kraft glassine.
Heb je zin in deze workshop, geef je dan snel op bij Jose in de (web)winkel.
Deze ws kost 19,50 inclusief alle materialen en koffie/thee en  wat lekkers!
Hopelijk zie ik jullie op de 29e!
Groetjes Patricia