Pagina's

vrijdag 4 januari 2013

Stanskaartje

Hallo allemaal,
 
voor iedereen een gelukkig en vooral creatief 2013 gewenst.
 
Zoals jullie misschien wel weten is er op donderdagochtend bij Jose in de winkel een inloopochtend. Iemand maakt een iets en dat gaan we dan maken. Het is de de bedoeling dat we niet langer dan 2 weken bezig zijn met een projectje.
Afgelopen donderdag had ik 2 kaartjes gemaakt. Iedereen vond ze zo leuk dat ze allebei gemaakt moesten worden. Alleen moest er heel veel gestanst worden en dat kost wat tijd.Nu gaan we ze volgende week donderdag afmaken.
 
 
Dit is 't eerste kaartje. Hij is gemaakt in zwart/wit. De grote ronde stans is van Marianne design, net als de hartjes in het midden. De tekst is gestempeld op een stans van Spellbinders, net als de zwarte cirkel op de staande kaart. De zwarte en witte cirkels zijn ook van Spellbinders.

Het is even veel werk met stansen maar je krijgt wel een hel leuke kaart.

Dus als je het gezellig vind om ook creatief bezig te zijn op donderdagochtend, kom gezellig langs. De koffie staat klaar en gezellig is het altijd.

Bedankt voor het kijken en een fijne dag,

groetjes Jannie

woensdag 2 januari 2013

De beste wensen!

Goedemorgen allemaal,

hierbij wil ik graag iedereen een gelukkig, gezond en creatief 2013 toewensen! Hopelijk hebben jullie een gezellige jaarwisseling gehad.
De afgelopen dagen heb ik veel gemaakt voor de demodag die ik in januari ga geven, vandaar dit kaartje uit mijn voorraad doos.De tandwielen zijn van spellbinder, de achtergrond tandwielen van Tim Holtz. Hier en daar wat crackle paint opgedaan en een afbeelding van een auto. Verder heb ik de randjes genaaid en twee brads vastgemaakt.

Groetjes Ellen

maandag 31 december 2012

De laatste kaart van dit jaar...

Maandag is mijn blogdag, dus aan mij vandaag de eer om het laatste kaartje van het jaar te laten zien. Ik heb een kaartje om aan jullie te laten zien, die ik met een grote stans heb gemaakt. José heeft hier bijvoorbeeld de Grand Nestabilities van Spellbinders voor. Ik heb een vorm uitgestanst en beplakt met papertape. Ik heb dit al een tijdje geleden gekocht, maar had er nog niets mee gedaan, dus heb het afgelopen week eens uitgeprobeerd. De basis is van kraftkarton gemaakt, daarna een zwarte laag en vervolgens mijn mal bewerkt met papertape.
Verder nog een tekst erbij.
Ik vond het leuk om te doen, er zullen vast binnenkort nog meer rolletjes in mijn mandje belanden. Een kaartje zoals deze is voor vele doeleinden te gebruiken, snel en simpel en ook mooi als mannenkaart.
Dan rest mij nu om namens het hele team jullie allen een goede jaarwisseling toe te wensen. Ik hoop dat het voor ons allemaal een mooi, gezond, gelukkig en creatief 2013 zal worden, waarin we elkaar weer mogen ontmoeten en inspireren om mooie dingen te gaan maken.
Namens het hele team,
groetjes Saskia

zondag 30 december 2012

Een kraamcadeau

Goedemorgen Allemaal
Ben afgelopen week naar de De Hobbystunter geweest en zag dat Jose ook haakkatoen verkocht.
Had net een boekje gekregen van mijn oudste dochter en heb haakkatoen gekocht en hier kwamen er twee muisjes op een kaasbol voor
Dus gauw het katoen gekocht en aan de slag gegaan.
 Het was zo leuk om dit cadeautje te haken en onder je handen komt twee verschillende muisjes vandaan.
Alles is opgevuld met super zachte vulling wat ook nog wasbaar is.Met een kleintje is dat wel zo handig.
De oogjes is met borduurzijde er op genaaid.
Wil iedereen een hele fijne jaarwisseling wensen en een voorspoedig Nieuwjaar.
Groetjes Joke