Pagina's

donderdag 25 oktober 2012

Kleuren met markers

Hallo allemaal,
 
afgelopen zaterdag had ik mijn allereerste demo, inkleuren met Distress- en Aquamarkers. Ik had verschillende voorbeelden gemaakt, die je hier onder kan zien. Maar ze staan ook bij Jose in de winkel. Het was heel gezellig en we hebben een kersttag gemaakt met de eland stempel van Magnolia.
 
 
 
 Dit is een kaart juit een cardsonly van een tijd geleden, hij lijkt heel lastig maar is een- voudig te maken. Ik heb op deze kaart geen bloemetjes en lintjes gebruikt. Het is een mannenkaart en hij had dat ook niet nodig om leuk te zijn. De stansen zijn vanMemorybox.

 
Het koffertje is van Tim Holtz en heb ik als echt koffertje uitgewerkt. De tekststempel is van Magnolia en de bloemen van Marianne design.

 
 Dit is een doosje  (ik weet niet meer van wie) en de grote kerstboom is ook van Marianne design.

 Dit is de tag die we hebben gemaakt. Ik moet zeggen de resultaten waren heel leuk geworden. Het inkleuren ging ierdeen goed af.

 
Ik had thuis nog een vuurtoren over van de canvas die we gemaakt hebben deze zomer en daar heb ik ook een Magnoliastempel op verwerkt. Het hekje is ook van Magnolia net als de bloemetjes.

Ik ben nog niet zolang bezig met het inkleuren met Distressstiften en Aquamarkers maar het lukt vrij goed. Hoe meer je het doet, hoe beter het gaat lukken. Het leuke van deze combinatie is dat de Aquamarkers fellere kleuren hebben dan de Distress stiften. Ik heb wel kleurenkaarten gemaakt op aquarelpapier, zodat je goed kan zien hoe de kleur wordt en hem goed bij het papier kan houden om te zien of de kleur goed is.

Leuk dat jullie geweest zijn en tot de volgende demo.
Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie

4 opmerkingen:

  1. Hoi,
    Wat een mooie voorbeelden, mooi gedaan zeg. Hoop werk aan gehad. Helaas kon ik niet komen, maar hopelijk de volgende keer wel.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoor Jannie, maar ik heb ze vanmorgen al in het 'echie'gezien.

    BeantwoordenVerwijderen