Pagina's

vrijdag 22 november 2013

It's The Most Wonderful Time Of The Year

Hallo allemaal,
 
een kaart in mijn favoriete kerstkleuren, ijsblauw en wit. Ook hier heb ik een plaatje van Wee Wee gebruikt. Ze zijn echt heel leuk, niet alleen de kertsplaatjes maar ook de andere plaatjes. 
Ik heb  nu een plaatje klaar liggen, een elfje met blote billen, om  een geboorte kaartje mee te maken. Die is ook zo leuk. Ik zal hem de volgende keer laten zien.
Werken met plaatjes gaat ook wel sneller klaar dan een afbeelding stempelen en inkleuren. Hoewel ik dat ook heel leuk vind om te doen. Maar soms bedenk je bepaalde kleuren bij je papier en wordt het soms toch anders dan je in je hoofd had. Met deze plaatjes heb je altijd de juiste kleuren.
 
 
De tekststempel, It's The Most Wonderful Time Of The Year, is van Penny Black uit 2005. Ik heb hem ook gebruikt tijdens de workshopdag op de houten kerstbal. Ik hem in zilver gestempeld met Hero Arts Shadow Ink, silver. Het is hele mooie inkt en stempeld ook makkelijk. soms heb je met zilverkleurige inkt dat het onduidelijk is. Met deze heb je daar geen last van. er is ook goudkleurige inkt van en ook heel mooi. José heeft hem in de winkel.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten