Pagina's

maandag 14 januari 2013

Mannenkaarten maken blijft altijd een uitdaging voor me. Afgelopen week was ik echter bij de Hobbystunter en zag ik de nieuwe Creativity liggen. Hier zit een mooi gratis stempelsetje bij die heel goed is te gebruiken voor mannenkaarten. Hier ben ik dus mee aan de slag gegaan. Ik heb de stempels op twee verschillende kaartjes verwerkt.

Het eerste kaartje is een kaartje wat ik met een grote ronde cirkel heb gemaakt. Vervolgens heb ik met de kleine stempeltjes met Distressinkt het kaartje bewerkt. Ik heb vervolgens de grote stempel op grijs karton gestempeld, deze uitgescheurd en met foamblokjes opgeplakt. Met nog een tekstje erbij en een stukje papertape (is helaas op de foto niet zo goed te zien) ziet de kaart er zo uit.

 Het tweede kaartje is een kaartje van krafkarton. Ik heb deze bewerkt met Distressinkt Vintagefoto en Distress Stains Antiqued Bronze waarna ik met een mini-mister alles heb ingespoten. Vervolgens heb ik met de kleine stempels gestempeld met Distress inkt Walnut Stain. Daarna heb ik de grote stempel met Versamark inkt en Distressinkt gestempeld met dit als resultaat.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog. Nog een fijne dag verder.
Groetjes Saskia

3 opmerkingen: