Pagina's

zondag 24 oktober 2010

Hallo allemaal, mag ik mij even voorstellen.
Mijn naam is Miranda en sinds vandaag maak ik deel uit van het designteam van de Hobbystunter. Ik ben dus sinds vandaag een stuntertje en ik ben er trots op! Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van het team en samen te zorgen voor leuke inspiratie voor de volgers en andere voorbijkomers op deze blog.

Ik ben 46 jaar en ik teken al sinds mijn 4e. Al een aardig tijdje dus. Ik teken vooral dieren, elfjes en bloemen. In 2009 heb ik het stempelen ontdekt en ben gelijk verslaafd geraakt. Ik ben dol op poppetjes zoals Magnolia, Hanglar Stanglar, Kraftin Kimmie, Sweet Pea en Spesch Design. Verder ontdek ik steeds weer nieuwe merken die ook weer zo leuk zijn, dat het moeilijk kiezen wordt waarmee je wilt werken.

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met een van de nieuwe stempels van Magnolia (de nieuwe serie is natuurlijk te koop bij de Hobbystunter).

Ik heb de stempel ingekleurd met kleurpotlood op bruin kraftpapier.
Ik werk erg graag met kleurpotloden of aquarelverf. Ik vind het heerlijk om de juiste kleuren aan potloden te zoeken bij het scrappapier en soms meng ik wel 5 verschillende tinten om de juiste kleur te krijgen.

In december geef ik een workshop kleuren met kleurpotlood (Derwent softcolor). Dus als je vragen hebt over kleurpotlood technieken, meldt je dan aan via de site van de Hobbystunter.

groetjes
Miranda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten