Pagina's

zaterdag 16 juni 2012

Een canvas gemaakt met prachtig papier van Kaiserkraft

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie iets te laten zien. Ik heb gisteravond een canvas beplakt met prachtig papier van Kaiserkraft die José pas geleden heeft binnen gekregen. 

Het scrappapier van Kaisercraft is dubbelzijdig. Aan beide kanten staan mooie vlakken afgedrukt die ik heb uitgesneden en vervolgens heb opgeplakt. Het blauwe vlak heb ik op een stuk karton geplakt, omdat het wat uitsteekt op de canvas en zo stevig blijft zitten.
 Hieronder zie je dat ik de stempels van Marianne Design van de nieuwste serie heb gebruikt. Ik heb de postzegelstempels gestempeld met Distressinkt op het papier van Kaisercraft en ook op een correspondentiekaartje. De zegels die ik heb gestempeld op het correspondentiekaartje heb ik daarna uitgeknipt en vervolgens een beetje willekeurig opgeplakt.
 De tekst hieronder is een van de vlakken op het designpapier. De briefkaart heb ik met de stempels van Marianne Design gestempeld. De windroos is een stempeltje van Cart-Us.
 Het fototoestel, de wekker en de filmstrip heb ik gemaakt met Dies van Tim Holtz.Het fototoestel heb ik uit zwart karton uitgesneden en vervolgens op een stukje grijs karton geplakt en uitgeknipt, zodat je het met twee kleuren krijgt. De wekker van Tim Holtz heb ik ook uit zwart papier gesneden en vervolgens met de uurwerkstempel van Tim Holtz op een stuk stevig papier gestempeld en deze uitgeknipt en achter de klok geplakt.
Bedankt allemaal weer voor jullie bezoekje en misschien tot vanmiddag bij de demo van Anke. Ik probeer ook even langs te gaan vanmiddag, maar moet even kijken of het lukt.
Aan iedereen een fijn weekend toegewenst. 
Groetjes Saskia

1 opmerking:

  1. Wat een leuk blog, ben meteen volger geworden.
    (dankzij Sas en haar mooie creatie!)
    Ik kom vaak een kijkje nemen, leuk!

    Liefs, San

    BeantwoordenVerwijderen