Pagina's

zaterdag 3 november 2012

Different Colors chocolade + demo van Anke


Vorige week heeft José de chocoladeserie stempels van Different Colors binnen gekregen. Natuurlijk moest ik er ook een aantal stempeltjes van hebben en mocht ik er een aantal lenen om jullie wat voorbeeldjes te laten zien van wat je er mee kan.

Dit eerste kaartje is gemaakt van wit karton. Ik heb allereerst de kaart gevouwen en er een stukje van afgescheurd. Vervolgens heb ik de randen bewerkt met Distress inkt Vintage Photo en daarna ben ik met stempeltjes aan de slag gegaan die ik ook heb gestempeld met Vintage Photo. Het label van de chocolade heb ik op een los papiertje gestempeld, uitgeknipt en weer de randen bewerkt met inkt.

 Mijn tweede kaartje is gewoon een simpele kaart gestempeld met Distressinkt, alleen heb ik een vlak leeg gelaten wat we; een een mooi effect geeft.
 Mijn derde kaartje is van bruin karton waar ik met een wit Color Box stempelkussentje de randen heb aangezet en gestempeld. De tekst is ook van Different Colors.

Vandaag geeft Anke weer een demo. Ik ben benieuwd wat ze weer allemaal heeft gemaakt, zal vast weer heel mooi zijn . Ik hoop nog even langs te kunnen gaan, maar moet eerst vandaag op school nog meewerken aan de open dag.

Een fijne zaterdag en misschien tot ziens.
Groetjes Saskia

1 opmerking: