Pagina's

vrijdag 21 december 2012

Nostalgische tijden!

 
Hallo allemaal,
 
enkele weken geleden bij Jose 2 papierpakketen van papermania mee genomen. het is schitterent papier met Art Deco motieven. Er zijn die-cuts, tags, letters en papier met goud opdruk. Er zijn ook stempels en embelissment bij te verkrijgen. Je kunt alles bij de Hobbystunter verkrigen, in de winkel of via de webwinkel.
 
Ik laat van kaart 1 als eerste de binnenkant zien. Diverse vellen papier gebruikt en enkele die-cuts (de plaatjes van de dames). Aan de linkerbinnenkant een envelop gemaakt met daarin een tag. In de tag kan een giftcard worden gedaan. Verder heb ik een parelswirl gebruikt en roosjeslint. In het lint nog extra plakparels verwerkt.
 
 
 
De voorkant van kaart 1 is helaas iets minder helder op de foto gekomen. De tekst congratulations is uitgestanst met een stans van Tim Holtz, de randpons is van Martha Stewart .
 

Kaart 2 is heel simpel gehouden, het plaatje is een die-cut. Ik heb hem nog wel iets preciezer uitgeknipt, wil geen randjes zien. De basis van beide kaarten is zwart, dit geeft het beste effect vind ik persoonlijk. Het papier is beslist een aanrader, het is echt erg mooi!Ik ben sinds twee weken een enthousiaste cropper bij Jose in de winkel. Iedere donderdag kun je aansluiten, we starten om 09.30 uur. We maken dan een gezamenlijk projectje. We streven er naar niet langer dan 2 weken met een projectje bezig te zijn. We hebben nu een fotoalbum in een canvas gemaakt. Het is nog niet helemaal af, maar ik zal het eindresultaat volgende week laten zien. Heb je ook zin om te komen, we zijn er ook op de donderdag na de kerst! We gaan een easelkaart maken met behulp van een Mariannemal. Als je komt, neem dan je basistools zoals je snijapparaat, schaar, potlood en tape mee. Er staat koffie en thee klaar. De kosten die eraan zijn verbonden: geen bij gebruik van eigen spullen. Heb je iets uit de winkel nodig noteer je de kostprijs en reken je na afloop af. Wie weet tot donderdag.


Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen, groeten Jannie.

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt,heel bijzonder.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen