Pagina's

maandag 29 april 2013

Een strandtafereel

Met het mooie weer waar we weer even aan hebben kunnen proeven raakte ik in de stemming om een zomers tafereel te gaan maken.
Ik heb een tijdje gedacht dat ik klaar was met de Magnoliastempels, maar nee toch niet. Ik blijf het heel leuk vinden om ze in te kleuren en heb nog geen vervanger kunnen vinden die net zo geschikt is om tafereeltjes mee te maken. Dit doe ik toch wel heel erg graag.
 Voor vandaag heb ik een houten bootje, een houten emmer en een houten vuurtoren opgepimpt. De boot en emmer heb ik ergens anders gekocht, maar de vuurtoren komt uit de winkel. Ik heb ze allemaal grijs geverfd met acrylverf.
 Vervolgens ben ik heel veel Magnoliaatjes gaan kleuren met Distressinkt en aan de slag gegaan met mijn Vagabond om alle malletjes uit te draaien.
 Op de emmer is een heel strandtafereel te zien. Gemaakt met wat stukken kraftcardstock en wat blauw cardstock met in het water Tilda en het zeemeerminnetje met zeepaardje. Er zijn wel wat wolkjes aan de lucht. Hiervoor is een van de stansjes van Joy te gebruiken.
 Deze vuurtoren heb ik bij José gekocht, net als de stenen reddingsboei en de bedel van het stuurwiel. Het net wat je ziet, komt uit het doosjes waarin de stenen ornamenten die ik heb gebruikt, zoals de reddingsboei. De schelpjes komen ook bij José vandaan.
 Deze boot heb ik ergens in Limburg gekocht, maar wellicht is deze nog door José te bestellen. De boot dient als kastje voor de schatten die Edwin heeft gevonden. De schatten bestaan weer uit stenen ornamenten die José in doosjes bij de kassa heeft liggen. Het net komt ook weer uit dit doosje. Het glazen flesje verkoopt José ook. Het vuurtorentje boven in en de schelpen heb ik ook in een zakje bij José gekocht.
Hier nog even de vuurtoren van dichtbij voor wat inspiratie.

Deze inspiratie wilde ik jullie meegeven, omdat er morgen een superaanbieding is in de winkel. 

Alle Magnolia stempels op Koninginnedag met 50% korting. 

Ik weet dat ik hoe dan ook morgen wel even langs ga om nog wat mooie stempels toe te voegen aan mijn collectie. Veel van de stempels die ik heb gebruikt zijn nog op voorraad, dus wil je ook zoiets als dit maken, pak dan nu je kans en kom net als ik morgen naar de winkel.

Bedankt weer voor jullie bezoekje en misschien tot morgen.

Groetjes Saskia

1 opmerking: