Pagina's

maandag 20 augustus 2012

Tim Holtz en de Hobbystunter

Vandaag nog een label die ik met stansen van Tim Holtz voor de etalage heb gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van de tag en bookplates, de clock en hardware findings. Verder een stempeltje van Magnolia gebruikt. De tag en het afdrukje is gekleurd met Distressinkt.
De bloemetjes zijn kant en klare bloemetjes, die ik op elkaar heb gelegd en als kern heb ik er meeldraden in gestoken die ik aan de achterkant heb omgevouwen en vastgelijmd met Tacky Glue (Quick dry, de grote witte fles). Ik lijm tegenwoordig al mijn bloemetjes vast met Tacky Glue, ook mijn roosjes, want dit blijft goed en stevig zitten. Ik heb er een hekel aan als het los komt, maar dit is tot nu toe nog niet gebeurd.

Dan nog een kaartje die ik voor een challenge heb gemaakt van de week. De opdracht was een kaart te maken geïnspireerd door een logo. Herkennen jullie het?
Ik vond het wel leuk het logo van de Hobbystunter te gebruiken, al was dit niet zo makkelijk als ik in eerste instantie dacht, maar ja dit is het resultaat na wat gepuzzel.

Bedankt allemaal weer voor jullie bezoekje en een fijne dag verder.
Groetjes Saskia

2 opmerkingen: