Pagina's

vrijdag 5 oktober 2012

Etalage

Hallo allemaal,
 
ik moest voor de eerste keer de etalage doen. Het thema was herfst. Bij de herfst hoort ook haloween. Nu heb ik daar weinig mee, maar ben er wel mee aan de slag gegaan. En ik moet zeggen ik kreeg er steeds meer zin in.
In het laatste Magnolia magazine stond een heksenhoed. Ik heb ervoor gekozen om de hoed niet te vergroten maar te gebruiken zoals hij in het blad stond. Ook heb ik geen Magnolia stempels gebruikt. Alleen papier, lintjes, bloemetjes en blaadjes.
 
 
 De bezem en de gesp komen bij Jose uit de winkel net zoals het spookje. Die zat in een knoopje en daar heb ik het spookje weer uitgedrukt en op de hoed geplakt.
 
 
Ook stond er in deze Magnolia een pompoentasje. Ik heb met de Cricut de ovalen gesneden en daar een kaart van gemaakt.Het leuke was dat Saskia voor de etalage het pompoentasje had gemaakt, ook die staat in de etalage.


 
Een haloweenkaart moest er natuurlijk ook komen. Deze kaart is gemaakt van Graphic 45 papier en een oude Magnolia stempel. De katten op het muurtje komen ook bij Jose vandaan.

 
 En natuurlijk een echte herfstkaart kan niet ontbreken met regen en wind.

Kom rustig langs in de winkel want er staan nog meer leuke dingen in de etalage en krijg je ook zin in de herfst. Want de herfst is ook weer de start om te beginnen frobelen.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,

groetjes Jannie

1 opmerking: