Pagina's

zaterdag 6 oktober 2012

Wat een feestje vandaag

Vandaag hebben we de Hobbystunterworkshopdag van het najaar gehad. Voor Jannie, Ellen en mezelf (Saskia) was het de eerste keer dat we meededen aan de organisatie voor de workshopdag. Gelukkig waren ook onze ervaren collega's Anke, Nel en Patricia vandaag aanwezig. Er waren 6 workshops te volgen en dit keer was alles in de winkel. Dit was heel goed te doen. Iedereen aan tafel had voldoende ruimte en ook in de winkel was nog genoeg ruimte om te winkelen, omdat José samen met Marleen de winkel heel praktisch had ingericht. Drie workshops waren in de ochtend te volgen en 's middags waren er weer drie andere workshops te volgen.

Hier zijn wat foto's van de workshops die zijn gevolgd.
 Nel heeft een heel mooi mapje gemaakt dat je kunt maken uit 1 scrapvel.
 Bij Ellen kon er een mooie sleutelhanger worden gemaakt.
Bij Patricia konden er mooie tags worden gemaakt met technieken van Tim Holtz en die ook heel mooi passen in het mapje wat bij Nel kon worden gemaakt.

Helaas heb ik 's ochtends geen foto's gemaakt, omdat ik zelf de workshops gaf, maar bij Anke was er een hele mooie vouwkaart te maken.
Bij Jannie een mooie plantensteker met Magnolia en bij mij kon er een doosje met de scorpal worden gemaakt met daarin een cupcake van een schoonmaakdoekje.

Wij vonden het allemaal een hele gezellige dag. Hartelijk bedankt voor alle creativiteit en mooie dingen die vandaag zijn gemaakt.

Namens het team van de Hobbystunter willen wij Nel en Patricia bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren voor het design team.. Zij waren helaas vandaag voor het laatst actief voor ons Hobbystunter Design Team. We zullen hen echter vast nog wel in de winkel of op hun blog tegen komen, dus een afscheid is het gelukkig niet.

Allemaal bedankt en een fijn weekend.
Groetjes Saskia

1 opmerking:

  1. Ziet er heel gezellig uit
    Slim zo de indeling van de tafels
    Groetjes en fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen