Pagina's

maandag 11 februari 2013

Een kapstok

Laatst attendeerde José van de Hobbystunter me op een site van de groothandel om eens te kijken naar houten artikelen. Ik zag hier een leuke kapstok en heb aan José gevraagd deze voor me te bestellen, dit heeft ze gedaan en ik kreeg hem als verjaardagscadeautje. José nogmaals bedankt.

Ik ben er dit weekend mee aan de slag gegaan, omdat ik in de winkel steeds geen goede kapstok met haakjes kon vinden, heel veel kapstokken hebben knoppen, maar dat werkt niet, want die hebben we nu en de jassen van de kinderen liggen steeds op de grond.
Nu even over de kapstok. 
Ik ben aan de slag gegaan met het designpapier van Rosadotje wat ik bij de Hobbystunter heb gekocht. Verder heb ik mijn Magnolia's weer opgezocht en twee jongens voor Thijn en twee meisjes voor Anouk opgezocht. Alles is ingekleurd met Distressinkt. Verder heb ik veel roosjes gebruikt, een blaadjespons van Martha Stewart. De letters heb ik met een Tim Holtzstans gemaakt en met een lijmpen ingesmeerd, wat een uitvinding. Ik kende deze nog niet, maar zo kun je de kleine details insmeren met lijm om op te plakken. Ik zit altijd met lijmresten.


 Hier een aantal detailfoto's:



Bedankt allemaal voor jullie bezoekje aan ons blog. Mochten jullie ook zo'n leuke kapstok willen maken dan kunnen jullie altijd aan José vragen of deze nog besteld kunnen worden, of we zouden in overleg een workshop kunnen organiseren. Fijne dag nog verder.
Groetjes Saskia

4 opmerkingen:

  1. Wauw, Sas! Wat een "bjoetie", zeg!
    Ben er sprakeloos van , hahaha!

    Liefs, San

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw Saskia, wat is dat supermooi zeg, ik vind het helemaal het einde, zo mooi gedaan, echt een toppertje weer.
    Liefs van Anitaq

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ontzettend mooi en leuk.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen