Pagina's

donderdag 25 april 2013

Demo zaterdag 20 april

Hallo allemaal,
 
afgelopen zaterdag gef ik een demo met Liquid pearls, enamel, goosebumps en  embossingpoeder. Hieronder vind je de voorbeelden die ik gemaakt heb.
 
 
 
Dit is een witte kaart die ik eerst bestempeld heb. Daarna heb ik een kleiner stuk wit papier ook gestempeld en de randjes geinkten gemat op donkerbruin papier. Daarna enamel erop gestrooid. Het meisje is ingekleurd met glitterpoeder.

 
Dit is een afdrukje van de serie Fairy Sweet van Penny Black. Dit zijn zulke lieve stempeltjes en onder het dtteam erg geliefd. Als je ze ook wilt ,Jose kan ze voor je bestellen. Het afdrukje heb ik gestempeld met Versamark en daarna paarse embossingpoeder erop gedaan. Als je geen stempelsin wil kleuren is dit een heel leuk alternatief. De roze kaart is bewerkt met Goosebumps. Daarna bewerkt Distressinkt in de kleuren Dusty Concord en Seedless Preverves. de stipjes zijn gemaakt met Liquid Pearls en ook de bloem is hiermee gekleurd.
 
 
 Een echte mannenkaart, hierop heb ik Enamel gebruikt.

 
 De tag kon je maken en werken met embossingpoeder en Enamel.

 
Dit was ook een  make&take die je kon make.
 
Als je Enamel gebruikt is het beter als je eerst je papier warm maakt. Dan hechten de korreltjes al iets beter aan je papier. Omdat je geen Versamark inkt gebruikt en je het van de onderkant af moet laten smelten is dit iets handiger.
 
Bedankt voor het kijken.
 
Groetjes Jannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten